Algemeen

In september 2015 zijn wij van start gegaan met ons eigen badminton opleidingscentrum. Wij zijn begonnen met twee groepen kinderen in de leeftijd van 9 t/m 16 jaar. Onze doelgroep is niet leeftijdsgebonden. De motivatie en plezier om te trainen staat voorop en samen met de kinderen willen we bereiken dat ze het maximale uit zichzelf kunnen halen.
Stichting Badminton Opleiding Flying Feathers is aangesloten bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 64298949

De Training

Opstapgroep:

Dit zijn de kinderen die de basisvaardigheden graag willen verbeteren, lid zijn van een club waar ze het plezier in de sport al hebben gevonden. De trainingen van de opstapgroep zijn er op gericht dat er (op advies van trainers BOFF) doorstroming kan plaatsvinden naar de selectiegroep. Deze groep traint op woensdag van 18.00 tot 19.30. Tijdens de trainingen van de opstapgroep wordt er voornamelijk aandacht besteed aan:

Selectiegroep:

Dit zijn de kinderen die geselecteerd zijn door de trainers van BOFF, deze groep traint 1x per week op maandag van 18.30-20.30.
Tijdens deze trainingen wordt er voornamelijk aandacht besteed aan:

Naar boven

Toernooien (verplicht voor Selectiegroep, optioneel voor opstapgroep)

Er zijn een aantal (maximaal 4) verplichte toernooien die ieder jaar opnieuw zullen worden vastgesteld door de trainers van BOFF. Deze toernooien worden in het begin van het seizoen naar de ouders en kinderen gecommuniceerd.
De trainers van BOFF geven individueel advies over de toernooien en welke toernooien voor de kinderen het meest geschikt zijn qua niveau.

Naar boven

Fysiotherapie (alleen voor de selectiegroep)

Alle deelnemers worden aan het begin van het seizoen gescreend door een aan ons verbonden fysiotherapeut. Mochten er uit deze screening bijzonderheden komen, dan kunnen wij daar ten aller tijden rekening mee houden. Meer informatie kunt u vinden in de begeleidende brief van de fysiotherapeut.

Naar boven

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de groep waarin uw kind traint.
Voor de selectiegroep is dit vastgesteld op €390 (maandag)
Voor de opstapgroep is dit vastgesteld op €335 (woensdag)

Naar boven

Kleding

De minimaal aan te schaffen kleding voor :
Selectiegroep: Trainingspak en T-Shirt
Opstapgroep: T-shirt
De kleding zal voorzien worden van een bedrukking met naam en BOFF logo. Op het trainingspak is het bedrukken van de naam optioneel.

Naar boven

Belangstelling?

Indien je interesse hebt en een keertje wilt komen kijken of meedoen, kun je contact opnemen met de trainers Tiny Boeren of Rafaël van Ritter.
e-mail: boff.rafaelentiny@gmail.com

Naar boven

Informatie voor verenigingen!

Verenigingstrainers kunnen spelers ook voordragen voor deelname. Verenigingen kunnen contact opnemen als zij vragen hebben of het leuk vinden wanneer BOFF (tegen een vergoeding) een clinic of een gasttraining verzorgt bij de vereniging.

Naar boven

Locatie

Sporthal De Borgh
IJshof 1
Zevenbergen

Naar boven

Privacybeleid

BOFF legt privacy gevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens vast en verwerkt deze. Deze gegevens worden door u via het inschrijfformulier verstrekt. De gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van activiteiten van BOFF. Deze gegevens worden nimmer verstrekt aan derden. In het kader van de uitvoering van activiteiten van de badminton opleiding kunnen persoonsgegevens, of tijdens een evenement gemaakt foto's, worden gepubliceerd op de website van BOFF, lokale en/of regionale nieuwsbladen en social-media, mits geaccordeerd door de ouders van de deelnemers.

Naar boven

Documenten

klik hier voor de documenten van de Selectie en Opstapgroep
klik hier voor het aanmeldformulier
klik hier voor het Huishoudelijk Reglement van BOFF
klik hier voor de statuten

Naar boven

Hoofdtrainers BOFF Tiny Boeren en Rafaël van Ritter
Trainingslocatie: Sporthal de Borgh, IJshof 1, Zevenbergen