Trainer Tiny Boeren

Ik ben Tiny Boeren en ben 49 jaar, getrouwd en heb 3 zoons. De afgelopen jaren ben ik actief geweest als trainer van Badmintonschool Breda (RTC) en afgelopen jaar heb ik ook training gegeven op de badminton academie in Oss (ZNBA)

Voornamelijk geef ik training aan talentvolle jeugdspelers en kan genieten van de ontwikkelingen die de kinderen maken. Vooral als ze toernooien gaan spelen en merken dat het harde trainen resultaat geeft.

Mijn doel als trainer is om datgene uit spelers te halen wat er in zit en daarin de juiste tools aan te bieden om dat te bereiken. Daarin is de drive om te willen trainen en open te staan voor verandering het belangrijkste.

Zelf heb ik jarenlang badmintoncompetitie gespeeld en door de training van mijn oudste zoon ben ik in het trainen terecht gekomen. Vandaar dat ik in 2008 de SL3 opleiding ben gaan volgen en heb ik mijn trainersdiploma behaald in 2009. Wat ik belangrijk vind is om mezelf te blijven ontwikkelen, waardoor ik als trainer de kinderen nog beter kan begeleiden, dit in combinatie met mijn enthousiasme om training te geven en te coachen heeft er toe geleid dat we een eigen opleidingscentrum zijn begonnen waar ik erg trots op ben.